Casa > Notícies > Contingut
Les tovalloles de polièster fàcils d'usar, trieu més atenció
Aug 02, 2017

Les tovalloles de polièster són fàcils d'usar, trien més atenció
1, la pell recent nascuda neix delicada, cada vàter, esbandida amb un bebè, tovalloletes humides, fer un petit cul net, còmode.
2, amb el bebè per sortir molta molèstia, sortiu a portar una bossa de teixit humit, en qualsevol moment es pot esbandir la cara petita, les mans petites brutes i el cul astut, és molt convenient.
Tovalloles de paper mullades per comprar punts
Tingueu en compte que l'envàs ha d'estar per sobre del nom de la fàbrica, lloc, telèfon, vida útil, ingredients actius, número de lot de producció, data de producció, número de permís de salut, implementació de normes de salut, instruccions i precaucions, etc.
· Tingueu en compte que els diferents usos de Polyester Wipes tenen una vida útil pròpia.
· Les «tovalloletes de polièster ordinàries» s'utilitzen principalment per netejar la pell, la vida útil és generalment de 6 mesos a 3 anys.
La "desinfecció de tovallons de polièster" es divideix en dos tipus, una per a ferides petites i la pell que l'envolta, neteja i desinfecció; l'altre és un efecte bactericida d'ampli espectre per a la neteja de la pell, la suavització, la desinfecció, l'esterilització i les necessitats diàries, la sanitat La neteja sanitària de la desinfecció, la dos esterilització de la llençol de polièster de 2 anys.
"Baby Care Polyester Wipes" està dissenyat per a la neteja i cura de cares o malucs, la vida útil és generalment d'1,5 a 3 anys.
"La composició femenina de tovallons de polièster especial" la vida útil és generalment de 3 anys; "La Sra. Atenció a les tovalloles de polièster" la vida útil és generalment d'1 any.
Atenció a la sensoria
Les tovalloletes de polièster qualificades són de sabor suau i elegant, tenen una textura blanca, després d'usar-les, no es faran pilotes.
· Prestar atenció a la segellat
Les tovalloletes de polièster empaquetades han de ser segellades, sense dany; Envasat i envasat en envasos de polièster ha d'estar complet, sense dany. El segell d'embalatge és bo, per tal de mantenir l'efectivitat de l'esterilització de l'esterilització de tovallons de polièster. Agafeu les tovalloletes de polièster, immediatament enganxeu el segell per evitar una temperatura elevada o la llum solar directa, cosa que implica que es desactiven les tintes de polièster i que afecten l'ús dels resultats.
Atenció a la irritació
No utilitzeu les tovalloletes de polièster directament els ulls Sassafras, l'oïda mitjana i la membrana mucosa, com ara l'ús de tovallons de polièster després d'envermelliment de la pell, picor, irritació i altres símptomes, que immediatament s'atura, hauria d'anar a la sala d'emergències de l'hospital.
Actualment, en el mercat, els subministraments de tovallons de polièster es poden dividir en dues categories, una per a les tovalloles de polièster (també conegudes com tovalloles mullades, tovallons de paper mullat, etc.) i l'altre per a la salut de les tovalles de polièster Tovalloles de polièster, tovalloles sanitàries de poliester per a nadons, tovalloles sanitàries de polièster per a dones, etc.), principalment per a la neteja de la pell.
Segons les normes nacionals, els productes sanitaris de reposacaps de polièster, a més dels indicadors microbians, han de complir amb els estàndards sanitaris prescrits pel valor limitat, però també han d'estar en E. coli i Staphylococcus aureus tenen un cert efecte bactericida. Alguns d'aquests productes també tenen un paper determinant en matar fongs com Candida albicans, a més d'aliments i begudes, alguns productes també es poden utilitzar per al nadó o la dona vulva.
Es recomana que els consumidors en la compra de teixits sanitaris de polièster hagen de prestar atenció a:
En primer lloc, l'envàs del producte ha d'estar intacte, el producte intern hauria de contenir humitat, no s'asseca.
En segon lloc, el logotip de l'envàs clarifica normes, com ara: la implementació de signes de salut, unitats de producció, adreça, telèfon, instruccions i precaucions.
En tercer lloc, el logotip també ha de tenir: el departament d'administració sanitària del número d'aprovació o el registre del producte i el número de permís de salut del lloc de producció.
En quart lloc, el nombre de lot de producció, la validesa o la vida útil.
5, altra informació rellevant, com ara: ingredients actius, rendiment microbicida i el paper del temps, l'àmbit d'aplicació.
A més, l'ús de tovalloles sanitàries de polièster també ha de prestar atenció a:
1, les tovalloles sanitàries de polièster, una vegada que s'assequin les pèrdues d'efectes bactericides, de manera que si el temps d'esterilització és massa llarg, els productes no poden reproduir l'efecte bactericida adequat.
2, l'efecte d'esterilització de polietilè de polietilè sanitari és limitat, principalment un paper en la neteja i el sanejament, no es pot utilitzar com a desinfectant, una vegada infectats amb microorganismes patògens també han d'utilitzar el tractament desinfectant.